Despre studioul Larra

Cunoaste-ne mai bine
Studioul Larra, locul unde te-ai putea simti in largul tau
bine te-am gasit 🙂

Activitatea de videochat are putin peste 20 de ani de existenta deja. Desi activitatea in sine presupune, la fel ca in primii ani de existenta, o camera web, un calculator si modelul care activeaza in fata camerei, sa stii ca aceasta activitate a evoluat foarte mult, mai ales in ultimii ani.

Studiourile de videochat sunt nu multe, ci foarte multe. Fiecare studio vine cu o oferta si un stil de lucru, incercand sa ofere candidatei la jobul de model videochat cele mai bune conditii pentru a evolua financiar cat mai mult si in timp cat mai scurt.

Larra studio nu reinventeaza roata. Adoptam stilul clasic de videochat (adica nu mergem cu rulota, ci oferim conditii de camming videochat in camere de lucru spatioase de tip dormitor).

Oferim modelelor noastre dotari tehnologice de exceptie, calculatoare performante, camere web profesionale, lux si toate astea intr-un ambient placut si lipsit de stres.

Sa faci videochat nu este cel mai usor job, dar vine cu satisfactii
Misiunea Larra Studio


Misiunea noastre este deopotriva simpla si complexa.

Ne dorim sa activezi in videochat lipsita de stres. Da, seriozitatea si implicarea sunt importante, dar nu trebuie sa cream un stres din acestea.

Ne dorim sa te ajutam sa ai parte de castiguri financiare cat mai mari. Muncim cot la cot cu tine pentru a creste incasarile

Prin prisma experientei echipei noastre, stim cum sa evitam experiente neplacute in videochat

Colaborand cu studioul nostru de videochat, ne vom asigura ca ai parte de satisfactii personale oricat de des este posibil

Ne dorim sa stai online fara stres
0%
Ne dorim sa ai castiguri financiare deosebite
0%
Ne dorim sa ai parte de experiente placute
0%
Ne dorim sa ai multe satisfactii personale
0%