Castiguri din Videochat

Pe tine ce te-ar ambitiona sa castigi cat mai multi bani?

Tema castigurilor din videochat este mult prea discutata atat in reclame publice cat si pe la colturi sau in soapta.

Ca in orice domeniu de activitate, daca depui efort si esti atenta/implicata, rezultatele nu vor intarzia sa apara, dar trebuie sa insisti si sa lupti.

Larra Studio colaboreaza in principal cu site-uri de free (cu tokensi), gen Chaturbate, Stripchat sau MyFreeCams.

Dupa cum am mai mentionat deja, atat reclamele studiourilor din zona cat si soptitul pe la colturi au dat videochatului deja reputatia de activitate extrem de bine remunerata. Si este adevarat. Un model serios si ambitios, cu un pic de experienta si ajutor, poate castiga peste 5000 de dolari lunar.

Larra studio te ajuta sa capeti experienta necesara pentru a genera castiguri mari, astfel ca, de la o luna la cealalta, sa ai constant crestere financiara.

Bonus de angajare

Larra Studio iti ofera un bonus de angajare de 400$. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la interviu si sa incepi colaborarea cu noi

Bonus de recomandare

Larra Studio iti ofera un bonus de 100$  pentru fiecare model careia ii recomanzi sa colaboreze cu noi

Comisioane progresive

Larra Studio iti ofera posibilitatea de a aplica pentru comisioane progresive (care pot varia functie de incasarile tale sau functie de numarul de ore petrecute online)

CE SPUN MODELELE
logo-sq-512
DakotaRae
model videochat din 2016

Am inceput videochatul in 2017, la un studio destul de mare in iasi. Initial eram foarte reticenta, ceea ce este normal (cred).

Echipa acelui studio si-a dat tot interesul sa ma ajute sa evoluez. Intai m-au ajutat sa inteleg site-urile pe care-am lucrat, ce presupune free-ul, ce presupune chatul privat, mesajele, etc. Mi-au facut poze frumoase, chiar si un video dragut, chestii care m-au ajutat sa am un profil dragut pe site-urile unde am lucrat.

Insa un an mai tarziu am cunoscut echipa Larra Studio, niste oameni deosebiti. Si in scurt timp am inteles ca videochatul nu inseamna doar cateva poze si statul online, ci mult mai mult. Si-am inceput sa castig mult mai mult decat la un job traditional.

Si da, sunt fericita si implinita, desi pandemia asta de cam pune bete in roate, dar dam inainte.

logo-sq-512
JesicaMilan
model videochat din 2019

Buna, sunt JesicaMilan. Eu personal nu stiu sa va spun prea multe, nu stiu cum e in alte studiouri, sunt inca de la inceput aici la Larra. Nu muncesc extraordinar de mult, ci doar 6-7 ore pe zi, 4-5 zile pe saptamana. Si banii pe care ii fac sunt woow, chiar nu ma asteptam. Ok, nu fac bani de bmw-uri sau mega-vacante saptamanal, sa nu credeti ca sunt caini cu colaci in coada, dar din videochat imi permit zilnic aproape orice mi-ar fi de folos, fara sa ma calculez prea mult daca imi permite punga sau nu.